Nieuwbouw

Nieuwbouw door Bouwwerken Rappoort de snelste weg naar uw droomwoning in Vlaams-Brabant

De kogel is door de kerk: u start een nieuwbouwproject! Bouwwerken Rappoort begeleidt u in dat geval moeiteloos van A tot Z. De jarenlange ervaring van zaakvoerder Paul is dan ook uw garantie op een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Uw nieuwbouwwoning wordt door Bouwwerken Rappoort gerealiseerd volgens de strengste normen en standaarden zodat u sowieso kunt genieten van een duurzaam eindresultaat. Zelfs het uitvoeren van de meest complexe grond- en graafwerken wordt dankzij de kennis en kunde van onze experts een koud kunstje.

Vertrouw op het vakmanschap van Bouwwerken Rappoort en aanschouw hoe uw nieuwbouwwoning in een mum van tijd evolueert naar uw droomhuis! 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of kan een vrijblijvende offerte wat meer duidelijkheid bieden? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Onze recente projecten

Onze moderne, luxueuze appartementsblokken in park Ganzenheuvel in Tremelo worden momenteel gebouwd en zullen weldra te koop aangeboden worden. Net zoals al onze andere bouwwerken, blinkt ook dit project uit in gebruiksvriendelijke architectuur en superieur wooncomfort. Bovendien zijn onze eigen bouwprojecten steeds gelegen in een aangename, rustige omgeving.