Renovatie

Uw verbouwing, onze missie

Renoveren is een complexe en arbeidsintensieve job die u best kunt overlaten aan vakmannen die over de nodige ervaring, kennis en kunde beschikken. Ons gedreven team heeft de voorbije jaren dan ook een mooi parcours afgelegd als het aankomt op verbouwingen en renovatieprojecten. Van keukenrenovaties tot het vernieuwen van uw badkamer; wat uw wens ook is, Bouwwerken Rappoort zorgt voor een piekfijne uitvoering zodra ze op de hoogte zijn van uw wensen en verwachtingen. Met oog voor detail en het nastreven van een duurzame en kwalitatieve gerenoveerde woning, zetten onze mannen maar al te graag hun schouders onder uw renovatiewerken. Dankzij onze professionele aanpak, ons deskundig advies en de correctheid en stiptheid die we hanteren tijdens al onze werken, hebben we intussen een uitgebreid bestand opgebouwd van steeds wederkerende, tevreden klanten. 

Bent u nog op zoek naar een expert in nieuwbouwwoningen, renovatieprojecten en verbouwingen in de ruimere omgeving van Tremelo? Vraag uw gratis offerte aan of contacteer ons voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Onze recente projecten

Onze moderne, luxueuze appartementsblokken in park Ganzenheuvel in Tremelo worden momenteel gebouwd en zullen weldra te koop aangeboden worden. Net zoals al onze andere bouwwerken, blinkt ook dit project uit in gebruiksvriendelijke architectuur en superieur wooncomfort. Bovendien zijn onze eigen bouwprojecten steeds gelegen in een aangename, rustige omgeving.